Başlangıç ve Bitiş Tarihi
Web Adresi :
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
Rektörümüz Prof. Dr. Adem Ersoy Uluslararası Öğrencilerimizle Buluştu...
­

Üniversitemiz bünyesindeki uluslararası öğrencilerimiz,  Rektörümüz Prof. Dr. Adem Ersoy ve Uluslararası Öğrenci Ofis Başkanı Yrd. Doç. Dr. İ. Halil Gerek ile rektörlük makamında bir araya geldiler. Görüşmede Prof. Dr. Ersoy ve Yrd. Doç. Dr. Gerek, öğrencilerle görüş alışverişinde bulunarak, dilek, öneri ve sorunlarını dinlediler.

Rektörümüz Prof. Dr. Adem Ersoy,  uluslararası öğrencilerimizin görüş ve taleplerinin yasal mevzuat çerçevesi içerisinde yerine getirilebileceğini belirtti. Ersoy, “ Uluslararası öğrencilerimiz, üniversitemiz için bir değerdir ve uluslararasılaşmada çok önemli bir faktördür.  Türki Cumhuriyetlerle olan işbirliğimizin artırılması yönünde çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Değerli öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından uluslararası öğrencilerimiz, üniversitemizde kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı çok memnun olduklarını belirterek Rektörümüz Prof. Dr. Adem Ersoy’a teşekkürlerini ilettiler.